Een partnerschap Aedes - Innovateur d'assurances SantéVet

Wouf Wouf !

Kijk eens naar ons laatste nieuws !


De dierenverzekering voor Hond en Kat is populair !

07/4/2020
nl

Wist u dat er in België meer dan 1 miljoen honden en meer dan 2 miljoen katten zijn en dat momenteel minder dan 5% door de verzekering wordt gedekt?

Ter vergelijking: in Zweden of het Verenigd Koninkrijk heeft 80% van de dieren een ziektekostenverzekering!

Maar de situatie keert om in ons land!

De Belgen zijn immers steeds meer geïnteresseerd in deze verzekeringen die het mogelijk maken om een deel van de dierenartszorg te vergoeden.

De cijfers spreken voor zich: het bedrijf SantéVet merkt elk jaar een toename van 30% in haar portefeuille!

Hoe kan zo'n verandering worden verklaard?

Enerzijds wordt deze viervoeter nu als volwaardig lid van de familie beschouwd. Het is dan ook normaal om voor een goede gezondheid te zorgen en de best mogelijke zorg te bieden.

Aan de andere kant nemen de dierenarts vergoedingen jaar na jaar toe. Deze toename is vooral te danken aan massale investeringen in dure infrastructuur zoals scanners en MRI's. Terwijl sommige mensen het zich gemakkelijk kunnen veroorloven om een bepaald bedrag voor hun dier te betalen, hebben anderen helaas niet zo veel geluk...

...en dat is het hele punt van de dierenverzekering!

Het doel van de honden- en kattenverzekering is om zoveel mogelijk baasjes van huisdieren toegang te geven tot de beste diergeneeskundige zorg.

Want laten we samen voor uw huisdier zorgen!

Mathilde LAMBERT
Suivez-nous sur Instagram

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.


 
Volg ons op Instagram