Een partnerschap Aedes - Innovateur d'assurances SantéVet

Wouf Wouf !

Kijk eens naar ons laatste nieuws !


Love is in the air…. zelfs bij dieren!

12/2/2021
shareSV

Valentijnsdag nadert, de perfecte gelegenheid om een dag door te brengen met degene van wie je houdt... of hij of zij nu 2 of 4 benen heeft!

Je hoeft het niet te bewijzen: huisdieren brengen geluk en troost... Misschien nog verrassender is het feit dat 18% van de mannen en 27% van de vrouwen Valentijnsdag liever met hun huisdier doorbrengen dan met hun partner!*

Hoe kan dit verklaard worden? Een kwestie van loyaliteit? Minder ruzies over de verdeling van de huishoudelijke taken misschien.

 

Hoe dan ook, huisdieren maken nu een integraal deel uit van het gezin. 

Als je hondje of kater zijn cadeautje onder de boom al heeft gekregen, wat geef je hem dan als cadeau voor Valentijnsdag? Halsketting, eau de toilette, nieuw speelgoed, outfit, snoep, knuffel... alles is goed om hem gelukkig te maken!

 

Maar alles wel beschouwd, wat is er belangrijker dan gezondheid?

Als baasje, zoals u weet, kan de gezondheidszorg erg duur zijn. Dankzij de honden- en kattenverzekering kunt u uw huisdier de best mogelijke zorg bieden.

 

Tot slot, een kleine noot van hoop voor vrijgezellen als D-Day nadert.

72% van de dierenliefhebbers vindt mensen met een hond of kat aantrekkelijker, omdat zij hen verantwoordelijk, gevoelig en vrijgevig vinden.*

 

Het hebben van een huisdier kan de bron zijn van een waar liefdesverhaal. Als het gaat om flirten, of als gespreksopener, is het huisdier ook een kant-en-klaar onderwerp.

Fijne Valentijnsdag voor iedereen!

 

Bronnen:

 

*https://wamiz.com/

Mathilde Lambert
Suivez-nous sur Instagram

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.


 
Volg ons op Instagram